Zimbabve

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Zimbabve

Некретнина за продају у Зимбабвеу

Зимбабве је земља на копну у јужној Африци. граничи се на север са Замбијом, на истоку са Мозамбиком, на југу са Јужном Африком и на западу са Боцваном. главни град је Хараре.

За разлику од многих других афричких земаља, капитал није најбоље мјесто за живот, у ствари Хараре је дефиниран као један од најсигурнијих градова у Африци.

Ако сте заинтересовани за улагање у некретнине за продају у Зимбабвеу, предлажемо град Масвинго, близу главног града и са довољно добрим избором некретнина. Постоји много нових зграда јер је то пристојна туристичка дестинација.

Гверу је у центру земље. Град је занимљив за породице које траже некретнину за продају у Зимбабвеу, јер је препун фарми и дом је бројним факултетима и универзитетима, посебно Државном универзитету Мидландс и Мкоба Теацхерс Цоллеге.

Мутаре је четврти град по броју становника у Зимбабвеу, то је туристичко насеље, а они који су одлучили да инвестирају у некретнине за продају у Зимбабвеу могу то учинити са сврхом кориштења некретнина као кућа за одмор.

Не пропустите тражити некретнину за продају у Булаваиу, другом по величини граду у Зимбабвеу. Ниво имовине продат у овом граду је средња до висока јер се сматрао правим економским центром Зимбабвеа због близине Јужној Африци, а такође и зато што је дом текстилној индустрији, металуршкој индустрији и издавачким кућама.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB